Tarieven

Voor ondernemers:

Op basis van de door u gewenste diensten kunt u bij mij terecht voor verschillende tariefstructuren. Iedere onderneming is anders, waardoor ook de administratieve werkzaamheden verschillen per onderneming.

Het kantooradres is aan huis, waardoor de kosten relatief laag kunnen blijven. Het is ook mogelijk om bij u op kantoor een aantal werkzaamheden te verrichten. U kunt kiezen voor een afrekening per gewerkt uur, vaste prijzen per dienst of een vast tarief per maand of kwartaal.

Diensten per uur
Alle door u afgenomen diensten zullen worden afgerekend tegen het geldende uurtarief. Op de factuur zullen de diensten en indien gewenst, de bestede uren gespecificeerd worden.

Het standaard uurtarief 2024 is € 52,00 per uur (exclusief BTW).

Vast tarief per maand of kwartaal
Op basis van een inschatting van uw administratie en de tarieven voor vaste diensten kan ik een vast tarief per maand of kwartaal aanbieden. Het voordeel voor u is dat u geen onverwachte hoge rekeningen krijgt maar alle kosten over het jaar heen verspreid. De vaste tarieven zijn hier niet vermeld aangezien elke onderneming anders is. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of een afspraak maken voor een persoonlijk advies gesprek? Vul dan het contactformulier in.

Voor particulieren:

Tarieven voor 2024 (inclusief BTW):

  • Aangifte inkomstenbelasting (fiscaal partnerschap): € 52,00
  • Aanvraag of wijziging voorlopige aanslag of teruggaaf: € 36,00
  • Aanvraag of wijziging toeslagen: €36,00
  • Overige diensten: Op aanvraag